dinsdag 15 maart 2011

Tussen hemel en hel met Robin De Coster



We zitten al in het 6de middelbaar en het wordt tijd om je te verdiepen in de leerlingen van je klas. Door deze reden heb ik, Wouter Klaps, me verdiept in het leven van een bepaalde persoon van de klas van 6LOBV. Zijn naam is Robin De Coster. Hij volgt reeds 5 jaar les in het K.A. Redingenhof, hij heeft 1 jaar gedubbeld. Hij volgt de richting LO sport, met als specialisatie voetbal.

Robin, wat is voor jou de hemel?

Om eerlijk te zijn vind ik dit een zeer moeilijke vraag. Er zijn namelijk zo veel dingen die me gelukkig maken. Maar ik kan zonder twijfel zeggen dat de tijd die ik doorbreng met mijn lief, de meest gelukzalige tijd is. Ik kan ook genieten van de omgang met mijn vrienden en het uitgaan, zoals elke jonge kerel. Natuurlijk brengt sport me ook veel geluk, anders had ik er al lang de brui aan gegeven.

Wat is voor jou de culinaire top?

Een culinaire top heb ik niet speciaal, ik eet alles wat mijn ouders me voorschotelen. Ik kook namelijk nooit zelf. Het eten dat mijn ouders maken is de ‘normale kost’. Dit gaat van puree met vlees tot spaghetti.

Ik vind het niet zo belangrijk om gezond te eten. Dit kan je merken als ik op restaurant ga eten. Ik kan er haast niet aan weerstaan om een ‘biefstuk friet’ aan me voorbij te laten gaan.

Wat kan je op artistiek vlak prikkelen?

Ik denk dat ik weinig artistieke interesse  heb, maar films en muziek kunnen mij wel prikkelen op dit vlak. Niet zo lang geleden heb ik nog een zeer goede film gezien op de televisie. Het was de comedy ‘Fired up’. Deze film gaat over twee jongens die American football spelen. Zij komen in allerlei benarde situaties terecht met cheerleaders. De jongens slaan er telkens in om de meisjes te versieren. Dit is een kwaliteit dat ik ook graag zou willen bezitten.

Uit mijn excentrieke muziekstijl haal ik ook veel genot. Ik kan zeggen dat dit een soort uitlaatklep is voor mijn energie en frustratie. Mijn muziekstijl is namelijk hardcore muziek, veel bas en snelle beats.

Wat is voor jou fysiek genot?

Zonder twijfel kan ik zeggen dat voetbal me het meeste fysieke genot brengt. Het maakt niet uit of we winnen of verliezen, plezier en sfeer is er altijd in de ploeg bij de 2de ploeg. Momenteel mag ik ook soms meespelen met de 1ste ploeg. Bij deze ploeg is de inzet groter dan het genot, we willen er allemaal winnen.

Ik kan op drie verschillende posities voetballen. Ik speel namelijk op de linksachter positie, links midden positie en de verdedigende middenvelder positie. Het meeste spelvreugde haal ik uit de links midden positie. Hierin kan ik me creatief en aanvallend uitleven.
Met welke bekende persoon zou je wel eens een dagje willen doorbrengen?

Met Scarlett Johansson zou ik graag wel eens een dagje doorbrengen. Ze is in het jaar 2010 verkozen tot mooiste vrouw van het jaar, maar dit is niet de enige reden waarom ik met haar wil optrekken. Naast het feit dat ze een mooie vrouw is, is ze ook een filmster. Alle filmsterren leidden een drukbezet leven en ik zou dit wel eens willen meemaken.

Wat is voor jou een ideale partner?

Mijn ideale partner zou een meisje zijn dat een beeldmooi uiterlijk heeft en een zachte binnenkant. Voor mij is het zeer belangrijk dat we een goede verstandhouding hebben, we moeten dus goed overeen komen. Ook is het belangrijk dat ze geen druk leven leidt en tijd heeft voor mij. Ik kan dus zeggen dat mijn lief de ideale partner is, Scarlett Johansson niet.

Wat is intellectueel genot voor jou?

Op schoolgebied kan ik dit soort genot halen uit het vak Engels. Dit is een vak dat ik goed kan en veel kennis in wil vergaren.

Tot slot is er nog maar één vraag: Wat is voor jou de hel?

De hel kan ik me het beste voorstellen als een ochtend waarop ik de vorige nacht niet veel slaap heb gekend, en vervolgens de leerkrachten roepen en de klas luidruchtig is.

Mijn dank aan jou, Robin De Coster, om me de kans te geven je beter te leren kennen, via dit aangename interview.
Wouter Klaps 6LOB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten